Pengikut Saya

Friday, June 12, 2009

Borong..



Salam...

Dh lama nak upload pic nie..bukan pic apa pun..just segala mcm barang yg aku borong hari jumaat lepas..kebetulan ada yg berminat nak try cheese kek..so tu yg gi memborong + cukupkan basic tools yg aku tak der..Banyak gak yg aku borong sampai terjebak sekali join kelas biskut raya..apa pun legaaa tul hati lepas memborong..la nie tengah cari lokasi untuk aku simpan segala barang yg aku dh borong nie..senang kata space untuk bebarang wat kuih..maklum ler dapur kecik..huhuhuhu

0 comments:

Friday, June 12, 2009

Borong..

Posted by Umi Irdina at 11:58 AM


Salam...

Dh lama nak upload pic nie..bukan pic apa pun..just segala mcm barang yg aku borong hari jumaat lepas..kebetulan ada yg berminat nak try cheese kek..so tu yg gi memborong + cukupkan basic tools yg aku tak der..Banyak gak yg aku borong sampai terjebak sekali join kelas biskut raya..apa pun legaaa tul hati lepas memborong..la nie tengah cari lokasi untuk aku simpan segala barang yg aku dh borong nie..senang kata space untuk bebarang wat kuih..maklum ler dapur kecik..huhuhuhu

0 comments on "Borong.."