Pengikut Saya

Monday, July 27, 2009

Sample Biskut Raya?????




Salam...



Alhamdulilah..hari nie ke opis still ceria walaupun jari-jemari aku agak letih skit..muhehehhe..letih melayan biskut tart gulung..muhehhehehe..Apapun aku lebih rela letih jari drp letih satu badan..hahhahaha



Sabtu..

Rest day..pepagi lagi aku dh keluarkan butter drp peti ais..Hajatnya lepas Naza gi opis + iman dh siap mandi boleh ler aku start sample biskut raya aku..Ngam-ngam Naza keluar..intan payung aku dh bangun..Nampak muka aku terus mintak nasi..Lor pulak..Penat jerk ummi wat meggi goreng sayang oiii..Nasib ler buah hati aku nie makan pujuk..Layan jerk dia meggi goreng sampai bertambah 2 pingan..



Dalam kul 10am..anak dara aku ngadu sakit perut lagi..Hmm..dia mmg drp malam mengadu yg sakit perut..jenuh gak sapu minyak yuu yee..sakit sbb suka tahan bila nak membuang..geram aku..



Penyudahnya sbb malas nak asyik dok depan toilet..terus aku cancel plan nak wat biskut..simpan balik butter dalam peti ais..Terus aku sambung bergolek depan tv sesambil jadi pak guard depan toilet tiap kali iman ngadu sakit perut..



Bila dh penat jadi pak guard..terus aku bagi tahu iman..pasnie klu tahan lagi tiap kali nak membuang...aku masukkan ubat..eh...terus senang anak dara aku tu membuang...memang anak bertuah..hehehhehe


Malam baru aku start balik projerk aku..kali nie menghadap problem pewarna pulak..macam nak nagis aku rasa..terus sms sifu aku..huhuhuhuh...rerupanya mmg pewarna drp kedai tu bermasalah..so tak kan aku nak buang..jadi..aku terus memandai bubuh pewarna pink colour..

Dah bubuh pewarna..jem lak terlebih bubuh filing..nak tercair skit..hmm..memacam hal..


Ahad

Wat lagi satu adunan..Kali nie ambik adunan yg guna 500gram butter..Jenuh gak jari nak menghabiskan..masalah jem masih lagi blm selesai..aku kuatkan hati..tak kan ler pasal jem aku terus nak stop..tak kan aku nak buang tepung yg aku bancuh..aku kuat kan semangat aku..tawakal jerk..alhamdulilah..rasa masih no 1..cuma presentation perlu diperbaiki..Dah pukul 9pm adunan masih berbaki..tangan dh penat...so sambung ke isnin pulak..

Insyallah malam nie kena abiskan gak balance adunan tu so esok blh start wat sample biskut lain lak..Amin...

Wednesday, July 22, 2009

Note Baru



Muhehehehehe..Note RM 50 yang terbaru..Saja nak tayang..Apa pun..note rm 50 terbaru nie mmg nampak class skit..

Tuesday, July 21, 2009

Hujung Minggu Yg Lesu




Salam...

Huhuhuhuhuhuhu...letih..lesu..lepak...semua ada..nie tengah masih lagi sok..sek..sok..sek..tak abis-abis..sampai kan ke opis hari aku terpaksa bawak spray dettol dgn minyak yu yee...muhehehehhe..Maklum ler..sekarang nie musim penyakit ..so bersin walaupun cover tutup mulut..tetap kena spray..kalau tak..ada jerk yg mengusik..haaaa...virussss...minyak yu yee..untuk perut aku yg tengah sebu semacam..muhehehehe..Pic kat kebun mmg tak der..coz aku terlebih excited ambik snap bunga drp snap gambar buah..Pastu pic iman yg excited dok umah drp ari sabtu sampai ke isnin..nasib pagi nie gi nursery ok..erk..nak tayang selipar hello kitty baru tu..muhehehhehehe

Sabtu..
Kononnya nak mengemas sbb ptg nak balik ke benut..tup-tup pagi tu aku langsung tak boleh bangun..badan aku sakit betul..mengigil-gigil..ayah iman lak ingat aku mengigau..tetiba jerk badan mengelatar...sekali check suhu..erk..39 daaaaaa...sah demam..Iman..Anak dara nie senyum simpul bila tengok aku tak bangun lagi..mana tak senyum sampai telinga..tau sah-sah duk umah punya..Bila si Ayah ajak ikut gi opis...tak mau anak dara aku tu ikut..alasan..Kesiaaaaaan umi...Padahal..tau jap lagi mesti on tv punya..

Entah nape..aku mmg tak larat langsung..ajak iman mandi kerbau..terus aku terbaring lagi..Nak goreng nugget pun dh tak larat...penyudahnya iman sarapan mee meggi..benda yg paling aku elak nak kasi dia tapi terpaksa kasi gak utk alas perut dia..

Dlm kul 12.30pm Naza call tanya jadi ke nak balik kg..aku kata tak tak lagi..yg penting aku suruh dia balik cepat..tak larat nak layan anak dara aku nie..bukan layan apa..layan mulut nie yg tak der non stop tu..nak tido pun tak boleh...huhuhuhu

Petang tu..Si ayah balik just beli pisang goreng jerk..Berangin gak aku..Mana taknya anak dara nie selera makan dah makin naik...dok mintak nasi jerk..Nasib ler ada balance ayam goreng lauk malam tadi..just mintak Naza panaskan..Anak dara aku nie lak mintak aku yg tengah mengeletar satu badan nie suap nasi kat mulut dia..Aduhai...anak..anak..

Petang Mak aku call..huhuhuhuhu..Entah sbb dh tak tertahan sakit..aku blh nagis...ngadu sakit..huwaaaaaaaaaaaa...maluuuuuuuuu...Terus mak aku suruh balik gak....

Ahad...
Alhamdulilah...pagi nie badan rasa segar skit..check suhu...dh turun 38..terus ajak ayah iman balik Benut...Capai apa yg patut terus gerak ke benut..Sampai kebun...eh..boleh join sekali tolong petik pulasan walaupun bila jalan kaki mcm tak jejak tanah..Iman pun ikut masuk kebun..Siap cakap...ohhhh..Nie jungle kan umi..Muehhehehehe

Dalam kul 2pm baru balik umah mak aku..lepas mandi makan segala...petang gi lagi..kali nie aku dg tak larat..just dok jerk dlm keta...dekat magrib baru balik rumah..Nasib ler mak aku larat lagi..mintak urut badan lepas magrib..fuh lega skit aku..

Lega tak lega pun isnin aku mc..muhehehehheheheheheh...mc melayan badan yg masih terasa mcm diawang-awangan...mc melayan iman yg mengadu penat tak abis-abis..mc sesambil membelek oven baru aku..muhehehehehheehe

Friday, July 17, 2009

Aduhai Oven Ku Sayang



Salam...

Hari jumaat yg ceriaaaaaaaaa....ceria sbb ari nie bebas nak pakai apa..bangun pagi pun senang..Iman yg tak banyak kerenah..Hehehhehe..Satu hal lagi mungkin sbb oven yg aku beli dh sampai kot..muhehehhehe...

Semalam dalam kul 11.30am..ada call masuk..bila jawab katanya nak hantar oven..Eh..mana ada orang kat rumah..Call balik mintak hantar lepas office hour..nasib baik ler driver tu sanggup..klu tidak sure ari nie aku ambik cuti hanya semata-mata nak raikan kedatangan oven baru aku..Muhehehhehe..

Apa pun rasa lega skit hati aku nie..tak ler serisau dan sedih ari tu mengenangkan oven Mstar aku tu..Lega akhirnya bila dh dpt oven nie..Tak sedih dh bila tengok barang kuih yg banyak aku beli tu akhirnya akan aku guna gak untuk projek biskut & kek raya tahun nie..

Insyallah lepas adjust tempat kedudukan oven and pasang kepala plug boleh ler aku start projerk sample kek & biskut..

Wat sifu ku Kak Siti..thanks bebanyak sbb asyik bagi aku kata semangat..muhehehehhehe..

Tuesday, July 14, 2009

Hujung Minggu






Fuhhh..Berabuk betul blog aku nie..muhehehhe..lama sunguh tak update...bukan tak mau update...tapi masa tu yg tak brp kasi aku nak jengah-jengah blog aku nie..banyak cite yg nak aku kongsi..tapi tu ler..tak terlarat jari aku yg comel nie nak menari-nari waktu lunch kat opis nie..muhehehe

Apa pun hujung minggu ari tu plan nak wat sample biskut raya kantui lagi..coz diarah balik kampung dgn segera...Bukan sbb apa..sbb buah-buahan dah masuk ranum sampai tak terlayan dek mak dgn adik-adik..

Awal bulan ari tu ada gak aku balik petik rambutan...penuh satu bonet keta angkut balik buah rambutan..ingat nak balik 18/7 nnt coz tgg pulasan masak..Rerupanya tak sampai 18/7 dia dah start masak..

Kebetulan lak aku mmg dah plan tak Sabtu nak wat gerak gempur kat rumah...nak kemas segala..nak lap segala so Ahad aku dah tak pandang benda lain selain wat sample kuih raya..Tapi rerupanya terpaksa cancel gak coz dh dipujuk rayu balik kampung..siap mak aku kata..duit minyak + tol di tanggung segala....muhehehhe..Nasib baik ler kg aku dekat..Lalu tol 45minit jerk..Klu ikut jalan biasa dlm 1jam lebih arr..

Sampai kat Benut..Naza suruh aku drive terus ke kebun..tak yah singgah rumah dulu...Ngam-ngam kul 4.30pm aku dh sampai kebun..Eh..Iman lak tido..So nampak gayanya ayah iman jerk arr yg kena wat gerak gempur kat kebun..aku just dok dlm keta sambil snap pic sana sini..muhehehehehhe

Dlm kul 6.00pm aku balik rumah mak aku..erk..penuh rambutan daaaa..Pulasan ada ler skit..tak ambik banyak..Mak aku lak dh pepening lalat tengok buah banyak sangat..Yg syok iman arr..tukang packing..

Dekat sebulan gak menghadap rezeki buah nie..Awal bulan June ari tu Durian..Tengah bulan june Rambutan sampai ler la nie..Next week rezeki Pulasan lak..Nyum..Nyum..

Jom petik buahhhhhhhhhh...

Monday, July 6, 2009

Muffin Untuk Iman



Salam..

Semalam tersedar lambat skit..kul 6.30am..Kelam kabut gak bangun mandi..lepas mandi..eh ngantuk plak..tapi sbb pikir nak ke jemputan vemma..so aku tahan jerk mata yg ngantuk..wat sarapan nasi goreng kampung..Tengah sedap menumbuk lada..tetiba terdengar anakanda aku bagi salam...uohhhh...dah bangun anakanda betaaaa...muhehehhehe...Anakanda aku nie time cuti hujung minggu mesti bangun awal..tapi tiap kena gi kelas..hari-hari ngadu letih tak leh bangun...

Lepas sarapan..siap sidai kain..aku sambung golek-golek lagi..tah mcmana blh terlelap..sesedar dah kul 1.00pm daaaaa...cecepat aku bangun..tengok iman dgn ayah tengah mengodek keta..aku cecepat masak nasi..tetiba ayah iman tegur..jadi ke gi inivation vemma tu..tengok jam + kemalasan terus aku cancel..lagi pun aku dh niat..sok nak sedekah muffin kat taska Iman...Vemma tu tah program apa eik..aku pun lupa..upline aku suruh join dulu dengar penerangan..hehhehehe..so klu tak gi pun tak per..

Siap masak...layan iman makan..sambung bergolek..kul 6.00pm aku start projerk wat muffin..sampai ler kul 9.00pm..3 kali adunan..dapat 100pcs muffin saiz M..Siap packing...mop lantai...basuh tools...mandi..kul 10.30pm aku baru capai bantal..Erk..Lupa..ghost..layan kejap..arghhhhh...sambung lagi next week...

Apa pun alhamdulilah..hasil muffin untuk kali nie tak mengecewakan..bravo..bravo..Pagi nie masa hantar ke taska..senyum simpul cikgu masak..Siap bagitahu kurang ler kerja dia untuk hari nie..muhehehhehe

Iman..Macam biasa..Walaupun agak "berlagak" skit ari nie gi taska coz bawak muffin banyak..tapi still meraung bila nak kena tinggal..tetiap hari wat "drama ratapan anak"..Nak tau nape aku kata gitu..coz bila dia nagis mesti dia paut kaki aku..muhehehhehehe...Apa pun petang nie nak wat edisi siasat nape dia la nie asyik melalak jerk gi taska..padahal dah duk situ 3thn..bukan baru 3 bulan..hmmmmm

Monday, July 27, 2009

Sample Biskut Raya?????

Posted by Umi Irdina at 11:47 AM 0 comments Links to this post



Salam...



Alhamdulilah..hari nie ke opis still ceria walaupun jari-jemari aku agak letih skit..muhehehhe..letih melayan biskut tart gulung..muhehhehehe..Apapun aku lebih rela letih jari drp letih satu badan..hahhahaha



Sabtu..

Rest day..pepagi lagi aku dh keluarkan butter drp peti ais..Hajatnya lepas Naza gi opis + iman dh siap mandi boleh ler aku start sample biskut raya aku..Ngam-ngam Naza keluar..intan payung aku dh bangun..Nampak muka aku terus mintak nasi..Lor pulak..Penat jerk ummi wat meggi goreng sayang oiii..Nasib ler buah hati aku nie makan pujuk..Layan jerk dia meggi goreng sampai bertambah 2 pingan..



Dalam kul 10am..anak dara aku ngadu sakit perut lagi..Hmm..dia mmg drp malam mengadu yg sakit perut..jenuh gak sapu minyak yuu yee..sakit sbb suka tahan bila nak membuang..geram aku..



Penyudahnya sbb malas nak asyik dok depan toilet..terus aku cancel plan nak wat biskut..simpan balik butter dalam peti ais..Terus aku sambung bergolek depan tv sesambil jadi pak guard depan toilet tiap kali iman ngadu sakit perut..



Bila dh penat jadi pak guard..terus aku bagi tahu iman..pasnie klu tahan lagi tiap kali nak membuang...aku masukkan ubat..eh...terus senang anak dara aku tu membuang...memang anak bertuah..hehehhehe


Malam baru aku start balik projerk aku..kali nie menghadap problem pewarna pulak..macam nak nagis aku rasa..terus sms sifu aku..huhuhuhuh...rerupanya mmg pewarna drp kedai tu bermasalah..so tak kan aku nak buang..jadi..aku terus memandai bubuh pewarna pink colour..

Dah bubuh pewarna..jem lak terlebih bubuh filing..nak tercair skit..hmm..memacam hal..


Ahad

Wat lagi satu adunan..Kali nie ambik adunan yg guna 500gram butter..Jenuh gak jari nak menghabiskan..masalah jem masih lagi blm selesai..aku kuatkan hati..tak kan ler pasal jem aku terus nak stop..tak kan aku nak buang tepung yg aku bancuh..aku kuat kan semangat aku..tawakal jerk..alhamdulilah..rasa masih no 1..cuma presentation perlu diperbaiki..Dah pukul 9pm adunan masih berbaki..tangan dh penat...so sambung ke isnin pulak..

Insyallah malam nie kena abiskan gak balance adunan tu so esok blh start wat sample biskut lain lak..Amin...

Wednesday, July 22, 2009

Note Baru

Posted by Umi Irdina at 3:37 PM 0 comments Links to this post


Muhehehehehe..Note RM 50 yang terbaru..Saja nak tayang..Apa pun..note rm 50 terbaru nie mmg nampak class skit..

Tuesday, July 21, 2009

Hujung Minggu Yg Lesu

Posted by Umi Irdina at 11:57 AM 0 comments Links to this post



Salam...

Huhuhuhuhuhuhu...letih..lesu..lepak...semua ada..nie tengah masih lagi sok..sek..sok..sek..tak abis-abis..sampai kan ke opis hari aku terpaksa bawak spray dettol dgn minyak yu yee...muhehehehhe..Maklum ler..sekarang nie musim penyakit ..so bersin walaupun cover tutup mulut..tetap kena spray..kalau tak..ada jerk yg mengusik..haaaa...virussss...minyak yu yee..untuk perut aku yg tengah sebu semacam..muhehehehe..Pic kat kebun mmg tak der..coz aku terlebih excited ambik snap bunga drp snap gambar buah..Pastu pic iman yg excited dok umah drp ari sabtu sampai ke isnin..nasib pagi nie gi nursery ok..erk..nak tayang selipar hello kitty baru tu..muhehehhehehe

Sabtu..
Kononnya nak mengemas sbb ptg nak balik ke benut..tup-tup pagi tu aku langsung tak boleh bangun..badan aku sakit betul..mengigil-gigil..ayah iman lak ingat aku mengigau..tetiba jerk badan mengelatar...sekali check suhu..erk..39 daaaaaa...sah demam..Iman..Anak dara nie senyum simpul bila tengok aku tak bangun lagi..mana tak senyum sampai telinga..tau sah-sah duk umah punya..Bila si Ayah ajak ikut gi opis...tak mau anak dara aku tu ikut..alasan..Kesiaaaaaan umi...Padahal..tau jap lagi mesti on tv punya..

Entah nape..aku mmg tak larat langsung..ajak iman mandi kerbau..terus aku terbaring lagi..Nak goreng nugget pun dh tak larat...penyudahnya iman sarapan mee meggi..benda yg paling aku elak nak kasi dia tapi terpaksa kasi gak utk alas perut dia..

Dlm kul 12.30pm Naza call tanya jadi ke nak balik kg..aku kata tak tak lagi..yg penting aku suruh dia balik cepat..tak larat nak layan anak dara aku nie..bukan layan apa..layan mulut nie yg tak der non stop tu..nak tido pun tak boleh...huhuhuhu

Petang tu..Si ayah balik just beli pisang goreng jerk..Berangin gak aku..Mana taknya anak dara nie selera makan dah makin naik...dok mintak nasi jerk..Nasib ler ada balance ayam goreng lauk malam tadi..just mintak Naza panaskan..Anak dara aku nie lak mintak aku yg tengah mengeletar satu badan nie suap nasi kat mulut dia..Aduhai...anak..anak..

Petang Mak aku call..huhuhuhuhu..Entah sbb dh tak tertahan sakit..aku blh nagis...ngadu sakit..huwaaaaaaaaaaaa...maluuuuuuuuu...Terus mak aku suruh balik gak....

Ahad...
Alhamdulilah...pagi nie badan rasa segar skit..check suhu...dh turun 38..terus ajak ayah iman balik Benut...Capai apa yg patut terus gerak ke benut..Sampai kebun...eh..boleh join sekali tolong petik pulasan walaupun bila jalan kaki mcm tak jejak tanah..Iman pun ikut masuk kebun..Siap cakap...ohhhh..Nie jungle kan umi..Muehhehehehe

Dalam kul 2pm baru balik umah mak aku..lepas mandi makan segala...petang gi lagi..kali nie aku dg tak larat..just dok jerk dlm keta...dekat magrib baru balik rumah..Nasib ler mak aku larat lagi..mintak urut badan lepas magrib..fuh lega skit aku..

Lega tak lega pun isnin aku mc..muhehehehheheheheheh...mc melayan badan yg masih terasa mcm diawang-awangan...mc melayan iman yg mengadu penat tak abis-abis..mc sesambil membelek oven baru aku..muhehehehehheehe

Friday, July 17, 2009

Aduhai Oven Ku Sayang

Posted by Umi Irdina at 11:51 AM 0 comments Links to this post


Salam...

Hari jumaat yg ceriaaaaaaaaa....ceria sbb ari nie bebas nak pakai apa..bangun pagi pun senang..Iman yg tak banyak kerenah..Hehehhehe..Satu hal lagi mungkin sbb oven yg aku beli dh sampai kot..muhehehhehe...

Semalam dalam kul 11.30am..ada call masuk..bila jawab katanya nak hantar oven..Eh..mana ada orang kat rumah..Call balik mintak hantar lepas office hour..nasib baik ler driver tu sanggup..klu tidak sure ari nie aku ambik cuti hanya semata-mata nak raikan kedatangan oven baru aku..Muhehehhehe..

Apa pun rasa lega skit hati aku nie..tak ler serisau dan sedih ari tu mengenangkan oven Mstar aku tu..Lega akhirnya bila dh dpt oven nie..Tak sedih dh bila tengok barang kuih yg banyak aku beli tu akhirnya akan aku guna gak untuk projek biskut & kek raya tahun nie..

Insyallah lepas adjust tempat kedudukan oven and pasang kepala plug boleh ler aku start projerk sample kek & biskut..

Wat sifu ku Kak Siti..thanks bebanyak sbb asyik bagi aku kata semangat..muhehehehhehe..

Tuesday, July 14, 2009

Hujung Minggu

Posted by Umi Irdina at 12:03 PM 0 comments Links to this post





Fuhhh..Berabuk betul blog aku nie..muhehehhe..lama sunguh tak update...bukan tak mau update...tapi masa tu yg tak brp kasi aku nak jengah-jengah blog aku nie..banyak cite yg nak aku kongsi..tapi tu ler..tak terlarat jari aku yg comel nie nak menari-nari waktu lunch kat opis nie..muhehehe

Apa pun hujung minggu ari tu plan nak wat sample biskut raya kantui lagi..coz diarah balik kampung dgn segera...Bukan sbb apa..sbb buah-buahan dah masuk ranum sampai tak terlayan dek mak dgn adik-adik..

Awal bulan ari tu ada gak aku balik petik rambutan...penuh satu bonet keta angkut balik buah rambutan..ingat nak balik 18/7 nnt coz tgg pulasan masak..Rerupanya tak sampai 18/7 dia dah start masak..

Kebetulan lak aku mmg dah plan tak Sabtu nak wat gerak gempur kat rumah...nak kemas segala..nak lap segala so Ahad aku dah tak pandang benda lain selain wat sample kuih raya..Tapi rerupanya terpaksa cancel gak coz dh dipujuk rayu balik kampung..siap mak aku kata..duit minyak + tol di tanggung segala....muhehehhe..Nasib baik ler kg aku dekat..Lalu tol 45minit jerk..Klu ikut jalan biasa dlm 1jam lebih arr..

Sampai kat Benut..Naza suruh aku drive terus ke kebun..tak yah singgah rumah dulu...Ngam-ngam kul 4.30pm aku dh sampai kebun..Eh..Iman lak tido..So nampak gayanya ayah iman jerk arr yg kena wat gerak gempur kat kebun..aku just dok dlm keta sambil snap pic sana sini..muhehehehehhe

Dlm kul 6.00pm aku balik rumah mak aku..erk..penuh rambutan daaaa..Pulasan ada ler skit..tak ambik banyak..Mak aku lak dh pepening lalat tengok buah banyak sangat..Yg syok iman arr..tukang packing..

Dekat sebulan gak menghadap rezeki buah nie..Awal bulan June ari tu Durian..Tengah bulan june Rambutan sampai ler la nie..Next week rezeki Pulasan lak..Nyum..Nyum..

Jom petik buahhhhhhhhhh...

Monday, July 6, 2009

Muffin Untuk Iman

Posted by Umi Irdina at 11:41 AM 0 comments Links to this post


Salam..

Semalam tersedar lambat skit..kul 6.30am..Kelam kabut gak bangun mandi..lepas mandi..eh ngantuk plak..tapi sbb pikir nak ke jemputan vemma..so aku tahan jerk mata yg ngantuk..wat sarapan nasi goreng kampung..Tengah sedap menumbuk lada..tetiba terdengar anakanda aku bagi salam...uohhhh...dah bangun anakanda betaaaa...muhehehhehe...Anakanda aku nie time cuti hujung minggu mesti bangun awal..tapi tiap kena gi kelas..hari-hari ngadu letih tak leh bangun...

Lepas sarapan..siap sidai kain..aku sambung golek-golek lagi..tah mcmana blh terlelap..sesedar dah kul 1.00pm daaaaa...cecepat aku bangun..tengok iman dgn ayah tengah mengodek keta..aku cecepat masak nasi..tetiba ayah iman tegur..jadi ke gi inivation vemma tu..tengok jam + kemalasan terus aku cancel..lagi pun aku dh niat..sok nak sedekah muffin kat taska Iman...Vemma tu tah program apa eik..aku pun lupa..upline aku suruh join dulu dengar penerangan..hehhehehe..so klu tak gi pun tak per..

Siap masak...layan iman makan..sambung bergolek..kul 6.00pm aku start projerk wat muffin..sampai ler kul 9.00pm..3 kali adunan..dapat 100pcs muffin saiz M..Siap packing...mop lantai...basuh tools...mandi..kul 10.30pm aku baru capai bantal..Erk..Lupa..ghost..layan kejap..arghhhhh...sambung lagi next week...

Apa pun alhamdulilah..hasil muffin untuk kali nie tak mengecewakan..bravo..bravo..Pagi nie masa hantar ke taska..senyum simpul cikgu masak..Siap bagitahu kurang ler kerja dia untuk hari nie..muhehehhehe

Iman..Macam biasa..Walaupun agak "berlagak" skit ari nie gi taska coz bawak muffin banyak..tapi still meraung bila nak kena tinggal..tetiap hari wat "drama ratapan anak"..Nak tau nape aku kata gitu..coz bila dia nagis mesti dia paut kaki aku..muhehehhehehe...Apa pun petang nie nak wat edisi siasat nape dia la nie asyik melalak jerk gi taska..padahal dah duk situ 3thn..bukan baru 3 bulan..hmmmmm