Pengikut Saya

Wednesday, May 27, 2009

Basic Kelas

Alhamdulilah..akhirnya tercapai gak hasrat aku nak masuk kelas baking..2hari sebelum tu aku just surfing je blog yg aku dh add kat favorites aku..saja nak intai-intai..tetiba terpandang blog kak pah..eh..ada wat basic kelas arr..terus gatal tangan aku dail no hp kak pah..tanya info dgn rega..so dah tau rega..aku mintak dia inform aku klu ada nak wat kelas basic..

Pagi selasa aku dpt sms kak pah..kata rabu nak wat kelas kul 10pm..memula ingat nak pikir dulu..heheheheh..tapi lps meeting tak rasmi dgn bos..dan aku terus moody..terus aku call kak pah kata confrim join kelas..

0 comments:

Wednesday, May 27, 2009

Basic Kelas

Posted by Umi Irdina at 10:24 PM
Alhamdulilah..akhirnya tercapai gak hasrat aku nak masuk kelas baking..2hari sebelum tu aku just surfing je blog yg aku dh add kat favorites aku..saja nak intai-intai..tetiba terpandang blog kak pah..eh..ada wat basic kelas arr..terus gatal tangan aku dail no hp kak pah..tanya info dgn rega..so dah tau rega..aku mintak dia inform aku klu ada nak wat kelas basic..

Pagi selasa aku dpt sms kak pah..kata rabu nak wat kelas kul 10pm..memula ingat nak pikir dulu..heheheheh..tapi lps meeting tak rasmi dgn bos..dan aku terus moody..terus aku call kak pah kata confrim join kelas..

0 comments on "Basic Kelas"