Pengikut Saya

Saturday, June 13, 2009

Cheese Cake Ku Yg Hangus




Huhuhuhu...Percubaan yg pertama untuk cheese cake...memula lepas belajar dan rasa..aku agak tak berapa berkenaan dgn cheese cake nie..siap dlm hati kata..mesti tak der orang yg minat sbb rasanya yg muak..sekali tu si Edd housemate lama aku sms..tanya boleh watkan dia cheese cake..memula aku racun dia suruh try kek lain..siap kasi sample lagi..tapi dia still nak cheese kek gak..so aku try gak arr wat cheese kek...so aku rasa aku kena try dulu untuk tau aku lulus tak wat cheese kek..

Masa tengah membancuh..rasa mcm confident tu ada...so hayun jerk arr..sedap menghayun..aku lupa yg cheese kek nie terlalu sensetive..tak leh pukul lama sangat..bakar pun tak leh api kuat sangat...lagi satu..kita payah nak tau dia dh masak ke blm..itu pun aku teringat lepas remainder drp kak pah..dan itu ler hasilnya...hohohoho...tak per..try & error...erk..bukan arrow tau..apa pun sedap gak makan cheese cake hangus...muheheheheheh

0 comments:

Saturday, June 13, 2009

Cheese Cake Ku Yg Hangus

Posted by Umi Irdina at 1:15 PM



Huhuhuhu...Percubaan yg pertama untuk cheese cake...memula lepas belajar dan rasa..aku agak tak berapa berkenaan dgn cheese cake nie..siap dlm hati kata..mesti tak der orang yg minat sbb rasanya yg muak..sekali tu si Edd housemate lama aku sms..tanya boleh watkan dia cheese cake..memula aku racun dia suruh try kek lain..siap kasi sample lagi..tapi dia still nak cheese kek gak..so aku try gak arr wat cheese kek...so aku rasa aku kena try dulu untuk tau aku lulus tak wat cheese kek..

Masa tengah membancuh..rasa mcm confident tu ada...so hayun jerk arr..sedap menghayun..aku lupa yg cheese kek nie terlalu sensetive..tak leh pukul lama sangat..bakar pun tak leh api kuat sangat...lagi satu..kita payah nak tau dia dh masak ke blm..itu pun aku teringat lepas remainder drp kak pah..dan itu ler hasilnya...hohohoho...tak per..try & error...erk..bukan arrow tau..apa pun sedap gak makan cheese cake hangus...muheheheheheh

0 comments on "Cheese Cake Ku Yg Hangus"