Pengikut Saya

Thursday, October 22, 2009

Happy Birthday Iman






Salam..


Alhamdulilah..3/10/2009 cukup umur Nur Iman Irdina 4tahun..Besar dah permata hati aku nie..Macam tak sangka yg umur dia dah 4tahun..Kalau tengok manja dia..gedik dia..pertuturan dia..memang tak sangka 4tahun..Rasanya macam baby-baby lagi..Muhehehehhe..


Memula ingat nak wat sendiri kek birthday Iman..Tapi masih blm ada confident lagi..so ode jerk..Kek Birthday tu aku tempah kat sifu aku..Kak Ct..Memula ingat nak kek edible image Dora..tapi boleh kehabisan stock pulak..Penyudahnya ambik gambar Mickey & friend..


Untuk tahun nie ku mmg nekad beg goodies Iman aku nak wat sendiri..Tak der lagi makanan ringan..Memula nak kasi Fancy Cookies & Muffin..Tapi ada accident kelakar so tukar menu..Just bagi muffin coklat, muffin pisang & air kotak..Alhamdulilah siap jugak akhirnya..Penat tapi puas..


Isnin tu aku mmg ambik cuti..Yelah saja cuti coz nak sama-sama Iman sambut Birthday dgn kawan-kawan kat nursery..Iman pun ceria jerk..Yg kelakarnya time potong cake tu..Iman langsung tak senyum...semacam jerk muka..nape tah..malu kot..yg pasti dia makan kek sampai 4kali tambah..sedap arr kek mak kak cha katanya...


Semoga permata hati aku nie dipanjangkan umur...dimurahkan rezeki dan diterang hatinya..Amin..



Tiba-tiba sayu lak hati nie...






0 comments:

Thursday, October 22, 2009

Happy Birthday Iman

Posted by Umi Irdina at 12:09 PM





Salam..


Alhamdulilah..3/10/2009 cukup umur Nur Iman Irdina 4tahun..Besar dah permata hati aku nie..Macam tak sangka yg umur dia dah 4tahun..Kalau tengok manja dia..gedik dia..pertuturan dia..memang tak sangka 4tahun..Rasanya macam baby-baby lagi..Muhehehehhe..


Memula ingat nak wat sendiri kek birthday Iman..Tapi masih blm ada confident lagi..so ode jerk..Kek Birthday tu aku tempah kat sifu aku..Kak Ct..Memula ingat nak kek edible image Dora..tapi boleh kehabisan stock pulak..Penyudahnya ambik gambar Mickey & friend..


Untuk tahun nie ku mmg nekad beg goodies Iman aku nak wat sendiri..Tak der lagi makanan ringan..Memula nak kasi Fancy Cookies & Muffin..Tapi ada accident kelakar so tukar menu..Just bagi muffin coklat, muffin pisang & air kotak..Alhamdulilah siap jugak akhirnya..Penat tapi puas..


Isnin tu aku mmg ambik cuti..Yelah saja cuti coz nak sama-sama Iman sambut Birthday dgn kawan-kawan kat nursery..Iman pun ceria jerk..Yg kelakarnya time potong cake tu..Iman langsung tak senyum...semacam jerk muka..nape tah..malu kot..yg pasti dia makan kek sampai 4kali tambah..sedap arr kek mak kak cha katanya...


Semoga permata hati aku nie dipanjangkan umur...dimurahkan rezeki dan diterang hatinya..Amin..



Tiba-tiba sayu lak hati nie...






0 comments on "Happy Birthday Iman"