Pengikut Saya

Monday, August 24, 2009

Tak sihat????

Salam...

Alhamdulilah..Hari mula start berkerja semula setelah 3hari bercuti..Apa pun masa cuti aku kali nie aku penuhi dgn acara bersantai-santai jerk..Langsung tak kemana-mana..Nak balik ke Benut sambut awal puasa pun mood tak der..Bukan mood takde pasal tak mau puasa tau..Mood tak der pasal badan yg masih lagi tak berapa sihat..

Sekarang nie bab mabuk yg datang waktu tengahari hilang dah..Yg muncul la nie sakit kat area pinggang ke punggung..Seingat aku..aku sakit mcm nie waktu pregnant iman..Sakit kat punggung tu aku tanggung sampai 9bln..Sampaikan klu baring then nak pusing terpaksa mintak tolong Naza..Sakitnya allah jerk yg tahu..Pernah check dgn doktor..Kata doktor tu mungkin effect masa aku pernah jatuh dulu..huhuhuu

La nie sakit tu datang balik..tapi kena belah kiri lak..Iman dulu sebelah kanan jerk...Hmm..dah try wat test tapi negatif lagi..Huhuhuhuhu..Sedih tau..Iman lak Sabtu lepas bila tengok carton Dora Explorace tu dapat twin baby sibuk merengek kat Naza nak baby..Yg kelakonya time tu juga dia suruh aku keluarkan baby tu..Hehehhehe..Kelakar + Kesian..

Mana taknya...Iman dah 4thn..Besar dah anak dara aku tu..Masih lagi main sengsorang..kawan nak borak pun tak der..Tu yg bila time cuti..aku dgn naza arr jadi kawan dia..main sorok-sorok lah..main tembak-tembak lah..Tapi bila layan dia main macam tu terasa lak macam bebudak balik..Hahahhahaha..

Apa pun la nie masih lagi tengah menahan sakit..Hmmm..Period pain ke

0 comments:

Monday, August 24, 2009

Tak sihat????

Posted by Umi Irdina at 12:08 PM
Salam...

Alhamdulilah..Hari mula start berkerja semula setelah 3hari bercuti..Apa pun masa cuti aku kali nie aku penuhi dgn acara bersantai-santai jerk..Langsung tak kemana-mana..Nak balik ke Benut sambut awal puasa pun mood tak der..Bukan mood takde pasal tak mau puasa tau..Mood tak der pasal badan yg masih lagi tak berapa sihat..

Sekarang nie bab mabuk yg datang waktu tengahari hilang dah..Yg muncul la nie sakit kat area pinggang ke punggung..Seingat aku..aku sakit mcm nie waktu pregnant iman..Sakit kat punggung tu aku tanggung sampai 9bln..Sampaikan klu baring then nak pusing terpaksa mintak tolong Naza..Sakitnya allah jerk yg tahu..Pernah check dgn doktor..Kata doktor tu mungkin effect masa aku pernah jatuh dulu..huhuhuu

La nie sakit tu datang balik..tapi kena belah kiri lak..Iman dulu sebelah kanan jerk...Hmm..dah try wat test tapi negatif lagi..Huhuhuhuhu..Sedih tau..Iman lak Sabtu lepas bila tengok carton Dora Explorace tu dapat twin baby sibuk merengek kat Naza nak baby..Yg kelakonya time tu juga dia suruh aku keluarkan baby tu..Hehehhehe..Kelakar + Kesian..

Mana taknya...Iman dah 4thn..Besar dah anak dara aku tu..Masih lagi main sengsorang..kawan nak borak pun tak der..Tu yg bila time cuti..aku dgn naza arr jadi kawan dia..main sorok-sorok lah..main tembak-tembak lah..Tapi bila layan dia main macam tu terasa lak macam bebudak balik..Hahahhahaha..

Apa pun la nie masih lagi tengah menahan sakit..Hmmm..Period pain ke

0 comments on "Tak sihat????"