Pengikut Saya

Friday, July 17, 2009

Aduhai Oven Ku Sayang



Salam...

Hari jumaat yg ceriaaaaaaaaa....ceria sbb ari nie bebas nak pakai apa..bangun pagi pun senang..Iman yg tak banyak kerenah..Hehehhehe..Satu hal lagi mungkin sbb oven yg aku beli dh sampai kot..muhehehhehe...

Semalam dalam kul 11.30am..ada call masuk..bila jawab katanya nak hantar oven..Eh..mana ada orang kat rumah..Call balik mintak hantar lepas office hour..nasib baik ler driver tu sanggup..klu tidak sure ari nie aku ambik cuti hanya semata-mata nak raikan kedatangan oven baru aku..Muhehehhehe..

Apa pun rasa lega skit hati aku nie..tak ler serisau dan sedih ari tu mengenangkan oven Mstar aku tu..Lega akhirnya bila dh dpt oven nie..Tak sedih dh bila tengok barang kuih yg banyak aku beli tu akhirnya akan aku guna gak untuk projek biskut & kek raya tahun nie..

Insyallah lepas adjust tempat kedudukan oven and pasang kepala plug boleh ler aku start projerk sample kek & biskut..

Wat sifu ku Kak Siti..thanks bebanyak sbb asyik bagi aku kata semangat..muhehehehhehe..

0 comments:

Friday, July 17, 2009

Aduhai Oven Ku Sayang

Posted by Umi Irdina at 11:51 AM


Salam...

Hari jumaat yg ceriaaaaaaaaa....ceria sbb ari nie bebas nak pakai apa..bangun pagi pun senang..Iman yg tak banyak kerenah..Hehehhehe..Satu hal lagi mungkin sbb oven yg aku beli dh sampai kot..muhehehhehe...

Semalam dalam kul 11.30am..ada call masuk..bila jawab katanya nak hantar oven..Eh..mana ada orang kat rumah..Call balik mintak hantar lepas office hour..nasib baik ler driver tu sanggup..klu tidak sure ari nie aku ambik cuti hanya semata-mata nak raikan kedatangan oven baru aku..Muhehehhehe..

Apa pun rasa lega skit hati aku nie..tak ler serisau dan sedih ari tu mengenangkan oven Mstar aku tu..Lega akhirnya bila dh dpt oven nie..Tak sedih dh bila tengok barang kuih yg banyak aku beli tu akhirnya akan aku guna gak untuk projek biskut & kek raya tahun nie..

Insyallah lepas adjust tempat kedudukan oven and pasang kepala plug boleh ler aku start projerk sample kek & biskut..

Wat sifu ku Kak Siti..thanks bebanyak sbb asyik bagi aku kata semangat..muhehehehhehe..

0 comments on "Aduhai Oven Ku Sayang"