Pengikut Saya

Tuesday, November 17, 2009

Genap..

Salam...

Fuhhhhhhhhh..Berabuk..berabuk..nampak sawang sana sini..muhehehhe..Agaknya kalau blog nie nampak macam bilik ke halaman rumah ke..sure berhabuk dan penuh dengan lalang..

Alhamdulilah..9 Nov 2009 genap umur aku 28 tahun...macam tak caya lak dah 28thn...Rasa macam masih lagi 18tahun...Huhahahahha..Kena lak tarikh 9 Nov tu hari isnin..sebelum tu aku dh cuti 3 hari utk tolong Kak siti dgn projerk mega cup cakesnya..ditambah lak dengan rasa monday mood..so aku pun ambik E/L...muhehhehehe

Iman pulak punya lah seronok dapat cuti..terus bodek-bodek aku lagi mengata ayah dia...So disebabkan dh ambik cuti..masak special skit..bukan masak apa pun..just rendang daging..sambal kacang..nasi impit..Kek??? Huhuhuhuu..I dietttttt...so tak der tiup-tiup lilin k tahun nie..Haahhaha

Tahun nie dpt hadiah special skit..Samsung Omnia 1 drp family tersayang...Hehehhehe..Nie masih lagi terkial-kial mengodeh si samsung..Kebetulan lak aku baru terjumpa satu produk aroma terapi baru..Bila pakai terus jatuh cinta..nie yg terkial-kial mengodeh si Samsung biar senang aku nak update blog..Insyallah akan ada lagi satu blog untuk produk aromaterapi tu..

0 comments:

Tuesday, November 17, 2009

Genap..

Posted by Umi Irdina at 11:57 AM
Salam...

Fuhhhhhhhhh..Berabuk..berabuk..nampak sawang sana sini..muhehehhe..Agaknya kalau blog nie nampak macam bilik ke halaman rumah ke..sure berhabuk dan penuh dengan lalang..

Alhamdulilah..9 Nov 2009 genap umur aku 28 tahun...macam tak caya lak dah 28thn...Rasa macam masih lagi 18tahun...Huhahahahha..Kena lak tarikh 9 Nov tu hari isnin..sebelum tu aku dh cuti 3 hari utk tolong Kak siti dgn projerk mega cup cakesnya..ditambah lak dengan rasa monday mood..so aku pun ambik E/L...muhehhehehe

Iman pulak punya lah seronok dapat cuti..terus bodek-bodek aku lagi mengata ayah dia...So disebabkan dh ambik cuti..masak special skit..bukan masak apa pun..just rendang daging..sambal kacang..nasi impit..Kek??? Huhuhuhuu..I dietttttt...so tak der tiup-tiup lilin k tahun nie..Haahhaha

Tahun nie dpt hadiah special skit..Samsung Omnia 1 drp family tersayang...Hehehhehe..Nie masih lagi terkial-kial mengodeh si samsung..Kebetulan lak aku baru terjumpa satu produk aroma terapi baru..Bila pakai terus jatuh cinta..nie yg terkial-kial mengodeh si Samsung biar senang aku nak update blog..Insyallah akan ada lagi satu blog untuk produk aromaterapi tu..

0 comments on "Genap.."